keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Koukussa sisustuskirjoihin

Myöhäisiltaa!

Näyttää tämä tietokoneella istuskelu painottuvan näille iltahämärän tunneille.. Mutta niinhän se on kesällä oltavakin; päivällä on nautittava auringonpaisteesta ja muut hommat saavat odottaa myöhempiä hetkiä!

Blogi on koko päivän häilynyt ajatuksissani ja keksin jatkuvasti syitä, miksi tähän ei kannata ryhtyä. Koska olen omapäinen ja teen yleensäkin asiat niinkuin ei ehkä kannattaisi, niin olen järjen vastaväitteistä huolimatta ryhtynyt opiskelemaan tämän bloggerin toimintaa. Ainakin aluksi vaikeaa..ihailuni kaikkia "vakibloggaajia" kohtaan nousi entisestään..

Kotirintamalla on taas tuskastuminen pieniin neliöihin ja olemattomiin säilytystiloihin käynnissä, joten uudelleen järjestelyjä varten oli pyöräiltävä kirjastoon hakemaan inspiraatioita ja ideoita. Sisustuskirjat ja -lehdet ovat innostavinta luettavaa, jota tiedän!


Joukkoon on näköjään tarttunut myös yksi jännäri, korukirja ja jotain työhön viittaavaa -uh!!

Kyllä näillä taas koti kääntyy uuteen kuosiin!

2 kommenttia:

 1. Samoja ihania ja inspiroivia kirjoja minulla hyllyssä! Suosikkini tuosta kirjapinosta on tuo "Yksityiskohdat tekevät tyylin", sieltä löytää aina uusia ihania juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuskirjat ja -lehdet ovat ihanaa luettavaa :)
   Nuo Ilona Pietiläisen kirjat ovat myös valloittavia!

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.