perjantai 27. heinäkuuta 2012

Vaiheessa

Aurinkoisen päivän iltaa! Kokonainen päivä ilman vesisadetta, mahtavaa!

Tiedättekö sen tunteen, kun jokin homma -vaikkapa sisustuksessa- on vaiheessa?
Kaikki jutut odottavat vain ratkaisua jollekin keskeneräiselle asialle..tämä kasa siirtyy sitten tuonne, kun tuo juttu valmistuu. Tuo juttu siirretään sitten tänne, kun tänne valmistuu se asia.
Itselläni on nyt päähänpinttymä, että keittiön nurkkaan tänne..


..on IHAN pakko saada ihana valkoinen astiakaappi! Koska sitä kaappia ei vielä ole, nuo tavarat eivät vielä voi siirtyä tuon hyllyn kanssa sinne, johon sen olen ajatellut. Ja koska sitä ihanaa valkoista astiakaappia ei vielä ole ja tuo typerä hylly on vielä tuossa, ovat siellä uudessa sijoituspaikassa tuohon hyllyyn ajattelemani kansiot ja tavarat vielä kasattuina eräässä kaapissa. Ja niin edelleen tämä ketju jatkuu vielä parin lenkin verran läpäisten monta kaappia ja pari huonetta.. Vain nainen voi tehdä näin pitkiä ajatuskulkuja ja suunnitelmia tavaroille ja huonekaluille :)

Astiakaapille on ladattu monta toivetta, mutta sillä on myös rajoituksensa.
Ensinnäkin sen syvyys ei voi olla 35cm:ä suurempi tai sitten tiskikoneen luukku ei aukea. Ja jos pitää valita ihanan astiakaapin ja melkein ihanan astiakaapin välillä ja punnuksena vaakakupissa on siirtyminen käsintiskaamiseen, niin valitsen melkein ihanan astiakaapin.. Eli valitettavasti poissa laskuista ovat tällaiset ihanat kaapit, joissa alaosan syvyys on suurempi kuin yläosan:

 Kuva lainattu täältä:

 Ainakin yläosassa tulisi olla lasitus.
Olen nuorena saanut äidiltäni "kapioina" ja omilleen muuttaessani kauniita astioita, joita hän on kerännyt lahjana minulle. En ole raaskinut niistä montaakaan käyttää ja ne ovat olleet pääasiassa alkuperäisissä laatikoissaan kaapin perällä odottamassa sitä hetkeä, että ne otetaan käyttöön. 
Milloin se hetki on? Tajusin, että se hetki on oltava nyt.
Haluan siis äitivainajani antamat astiat kauniisti esille ja käyttöön ja niiden on päästävä astiakaappiin lasiovien taakse pölyltä suojaan, mutta kuitenkin ihasteltavaksi.

Astiakaappini voisi olla jotakin tämän näköistä
 Kuva lainattu täältä:

tai
Kuva lainattu täältä:

Huoh..vielä ei ole mieluista JA oikean kokoista vastaan tullut, jatkan metsästystä :)

Tänään meni kaunis ja aurinkoinen päivä hieman hukkaan, sillä istuimme ystävien kanssa sisällä liisterin ja lakan seurassa ja pidimme tuunaustalkoot. Pohjanmaalta mukanamme tuodut kenkälaatikot saivat ylleen tapettia, lautasliinoja, pitsiä ym kaunista.

Aurinkoista viikonloppua itsekullekin!


2 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.