sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hei, meitä on nyt kaksi!

Iloista sunnuntaita kaikille!
Loppuviikosta tätä emäntää lykästi -löysin nimittäin toisen hyväkuntoisen vanhan matkalaukun, joita olen metsästänyt viime aikoina.


Hyväkuntoisuuskriteereihini kuuluu lähinnä se, että laukku ei haise, sillä sisäilma- ja homealtistuneena en kykene asuintiloihin tuomaan kosteusvaurioisia tavaroita. Lukkojen toimivuuskaan ei ole yhtä tärkeää, tässä yksilössä tosin lukot toimivat. Vanhat matkalaukut tuntuvat olevan muillekin tavoiteltavia aarteita: mm. Hanna-Riikkakin on juuri tehnyt ihanan löydön! :)

Viikonloppu on ollut taas monenlaista touhua täynnä. 
Lauantaiaamuna lähdin pikaisille ostoksille tarkoituksenani löytää kameraan uusi muistikortti. Siis vain pieni muistikortti, yksi ainoa pieni ostos.. Jostain kumman syystä vajaan tunnin päästä minun "kaverinani" kaupassa kulki tällainen ilmestys :o
Se muistikorttikin ON tuolla jossain!


Mutta puolustuksekseni mainitsen, että kyseessä on oikeasti tarpeellista ja pitkään "vahdattua" tavaraa, jotka olivat nyt superalessa. Onneksi siis kuljin tuossa kauppakeskuksessa sitä tuttua reittiä Askon alepöytä- Askon ei-ale-pöydät -Kodin 1 maalaisromanttinen osasto - Kodin 1 muut osastot, jolloin löysin kaikki nämä alennetut ihanuudet.
Tällaisista hintalapuista minä tykkään ;)Tuo alempi näkyy hieman huonosti, mutta alkuperäinen hinta siis 79,90€ ja alennettu 35€.
Tähtityynyliinoja oli punaisena jäljellä alepöydässä enää yksi, joten nappasin sen mukaani mielessäni jo tuleva joulu -jouluvalmistelut ovat siis jo alkaneet!Askossa oli muuten eräs pöytä kokonaan täynnä tähtipeittoja ja -tyynyjä, juuri niissä maanläheisissä väreissä, joita rakastan.


Kodin uudelleenjärjestely on edelleen menossa ja nämä uudet ostosihanuudet asettuvat hienosti samassa rytäkässä paikoilleen. Valmista alkaa olla jo keittiötä lukuunottamatta -astiakaappi ratkaisee saapuessaan alkuviikosta monta säilytysongelmaa.

Onneksi viikonloppuun on mahtunut myös rauhallisia hetkiä; metsäretki ystävän ja muutaman eläimen kera.


Nautiskeltavaa sunnuntain jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vain :)
   Kiitos kun kävit Meke blogissani; löysin sitä kautta valtavan ihanan korublogisi! Klikkasin itseni lukijaksi ja taidan kohta ihastella korujasi koko blogin matkalta.

   Poista
 2. Ihanat laukut! Tuollaiset saisi meillekin vaikkaa muuttaa ;o)
  Meillä olis tarkoitus ens viikolla suunnata ostoksille...koululaisille pitäis kaikki tarvittava hankkia. Askoonkin voisi varmaan poiketa...

  Kivaa sunnuntaita sinne!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Ainakin täällä Askossa oli kivoja alejuttuja.
   Kivaa sunnuntai-iltaa :)

   Poista
 3. Hienoja löytöjä! Ihailen tuota sinun sisustusenergiaasi, saisinpa siitä edes pienen osan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih..jotenkin taas loman aikana kotinurkkia enemmän katsellessa teki mieli tempaista! Mutta nyt rauhoitutaan ja keskitytään arjen myötä koruiluun ja käsitöihin :)
   Tsemppiä alkavaan viikkoon!

   Poista
 4. Hih, vai ihan pientä muistikorttia menit ostamaan ;-D
  Hyvä löytöjähän ei voi vastustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D onneksi kuitenkin muistin, löysin ja oli vielä varaakin siihen muistikorttiin ;)

   Poista
 5. Kiitos kun vinkkasit tähtipeitoista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyikö siis vielä?? Minkä värisen ostit?

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.