sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kirpputorisuunnistus ja muuta mukavaa

Tämä päivä on ollut kummallinen sekoitus sekalaista puuhastelua, sunnuntailta tämä ei ole tuntunut vielä yhtään!
Aamusta auton nokka käännettiin kohti Keuruuta, jälleen Kuopuksen jääkiekkopelin merkeissä. Keuruulla sattui muuten olemaan juuri tänään Kirpputorisuunnistus! Hauska idea!


Yksityishenkilöt olivat ilmoittaneet järjestäjälle pitävänsä kirpputoripistettä ja jokainen kirppis oli merkitty paikkakunnan karttaan. Liitteenä oli myös lista, johon myyjät olivat kuvailleet heillä myynnissä olevia tuotteita.
Pelin alkua odotellessani käväisin parissa pisteessä, mutta sen syvemmin en ehtinyt suunnistukseen paneutua, kun jääkiekko jo odotti. Mutta kiva idea, täytyy ehdotella samanlaista myös kotipaikkakunnalle!

Pelin erätauoilla lämmittelin sormiani virkkaamalla Juhannusruusu-mattoa. Harmaasta pitävä ystäväni S saa piakkoin toisen harmaan maton lattiallensa. Tämä virkkaaminen on osoittautunut todella koukuttavaksi harrasteeksi. Matonkude tai tuubilanka sopivat materiaaliksi myös minulle, vaikka tavalliset puuvilla- ja villalangat pölisevät niin, etten pysty niitä virkkaamaan tai neulomaan.


Kotiin palattuamme alkuilta kului pyykkäämisen, siivoamisen ja järjestelyn merkeissä. Paikoilleen asettuivat myös aiemmin tällä viikolla kirpputorilta löytämäni kolmas matkalaukku,
sekä eilen Pieksämäen reissulta ostamani "tuliaiset", tuoksupussi ja verkkosydämet.Nyt sunnuntai alkaa tuntua sunnuntailta, uusi viikko jälleen alkamassa.
Aurinkoisen viikon toivossa, mukavaa sunnuntai-iltaa!10 kommenttia:

 1. Voihan viulu miten hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Nyt kaikki kyläyhdistykset järjestämään suunnistuksia!

   Poista
 2. Totisesti hauska idis, voi kun täällä meilläkin olisi.... vaikka tämä työnteko haittaa ihan selvästi näitä harrastuksia, ei meinaa millään ehtiä viikonlopussa kaikkea mitä pitäisi ja haluaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, mokomakin työ!! Mutta todella kiva idis!

   Poista
 3. Ihastuttavat matkalaukut!
  Vanhoja matkalaukkuja olen minäkin koittanut etsiskellä, mutta hiukan huonolla menestyksellä. Nuo ovat kyllä upea löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä mukavat, jemmaavat hyvin tavaraa ja ovat vielä ilo silmällekin!

   Poista
 4. Hauska idea! Ja ihania löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on idea, jota kannattaa levittää :)

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.