torstai 2. elokuuta 2012

Siitä se taas lähti..

Sain ystäväperheeltä lainaksi ruokapöydän. 
Väliaikaisen asuntomme keittiö on niin turhauttavan pieni, ettei sinne saa järkevästi aseteltua suurta, alunperin omakotitalon avaraan keittiöön hankittua ruokapöytää. Tarvitsin siis väliaikaiseen käyttöön pienempää pöytää. En kuitenkaan halunnut kokonaan hankkiutua eroon suuresta ruokapöydästä ja niinpä kannoimmekin sen varastoon odottamaan tulevia tehtäviään.

Ruokapöydän lisäksi sain vierailultani kivan lampetin.


Minulla oli siis tälle illalle tehtävänä VAIN kaksi helppoa tehtävää: vaihtaa ruokapöytä pienempään ja etsiä lampetille paikka seinältä. Mutta kuinkas taas kävikään..lähti lapasesta..mopo karkasi käsistä..

Päätin siirrellä hieman hyllyjä ja pöytiä, työnnellä sohvia ja napsailla verhoja pois. 
Pöytäpinnat täyttyivät nopeasti paikasta toiseen vaeltavista tavaroista, 
ompelukone odotti jo kärsimättömästi omaa urakkaansa.
Herra Koira katseli huolestuneena esille otettua imuria ja kuunteli, kun työkalupakkia koluttiin ja nauloja ja ruuveja hakattiin ja väännettiin pitkälle iltaan. Iltalenkki kutistui pikapyrähdykseen metsän reunaan. Välillä emännän piti istahtaa, tuumata ja ottaa suklaapalasta lisävoimaa.

Kello kiri touhutessa jo yli puolen yön, homma on edelleen kesken ja aamulla (tarkalleen kuuden tunnin kuluttua) tulisi herätä pirteänä lähtemään kesäloman jälkeen ensimmäiseen työpäivään.
Sisustusinnostukseni iskevät aina yllättäen ja harmittavan myöhäiseen aikaan.
Mutta onpahan ainakin mukavaa puuhaa odottamassa töistä palatessani :)

Kirjautuessani äsken Bloggeriin sisään hämmästelin millainen määrä vierailuja on blogissani jo tähän asti: 901 vierailua! Huh..ja aloitin blogin vasta kuukausi sitten. Lämmin kiitos ja kumarrus kaikille vakkarilukijoille, satunnaisille piipahtelijoille ja erityisesti kommentoimaan uskaltaneille!

Muissa blogeissa on ollut silloin tällöin merkkipäivien tms johdosta hauskoja arvontoja. 
Laitanpa siis sellaisen pystyyn täälläkin, kunhan täysi tuhat saavutetaan :)
Sitä odotellessa, mukavaa loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hahaa! :) Niin siinä helposti käy että kaikki menee uusiksi kun tulee jotain uutta kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Niin se on ;-) ihan virkistävää välillä, mutta usein tapahtuessa aika raskasta :-D

  VastaaPoista
 3. Heipparallaa!! lopultakin tulin tänne piipahtamaan, hassua että edelliskerralla blogi ei auennut nimeäsi klikkaamalla vaan jäi jotenkin jumiin. No, nyt onnistui. Ja hurjan kauniita kuvia ja esineitä täällä olikin! Jäin ihastelemaan vähän pitemmäksikin hetkeksi tässä samalla kun lapset riehuu tuossa seläntakana minun uudella jumppa-pallollani :D kohta tulee vahinkoja, joten, hyvää illanjatkoa! ja "tapaamisiin" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Muru, hienoa että pääsit perille :) Alkutaipaleellahan tässä vielä ollaan ja opetellaan, mutta kivaa ja haasteellista hommaa!
   Mukavaa jumppailua niin sinulle kuin lapsille :-D

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.