perjantai 31. elokuuta 2012

Syyskuuta kohti

Hei!

Kaunis kiitos ja kumarrus kaikille teille, jotka olette kurkkineet blogissani viime aikoina. Erityisesti kiitos kommentin jättäneille, niitä on mukava lukea :)
Viikot kuluvat huimaa vauhtia, viikonloppuna päästään jo syyskuun puolelle.
Muutamana hetkenä on kuluvalla viikolla päästy vielä aurinkoisille metsälenkeille herra Koiran ja koiraystävien kanssa.Illat menevät vinhalla vauhdilla pyykkäyksen ja muiden pakollisten touhujen parissa. Korupihdit (ja sormet) odottavat kärsimättöminä, että edes tulevana viikonloppuna ehtisin niitä lepyttämään. Monta korua muhiikin jälleen mielessä ja muutama toivottu koru odottaa väkertäjäänsä.

Syksyn tullen aamuheräämiset käyvät epämiellyttäviksi..
Aamu-uniselle mielelleni olen viritellyt kylpyhuoneeseen piristäviä tuoksuja ja kannustuskyltin.

Syksyn merkkinä kalenteriin on ruvennut taas illoiksi kertymään lukuisia merkintöjä poikien urheiluharrastuksista. Täytyy laittaa jälleen omiakin luita liukkaammin liikkeelle, sillä turhan mukavaa on käpertyä sohvanurkkaan virkkuutyön kanssa.
 


 Millä mielin sinä otat syksyä vastaan?

MUOKS: tulin vielä kummastelemaan, että olen jotenkin saanut oman blogini oman blogini lukijaksi ja nyt en saa sitä mitenkään poistettua..osaako joku neuvoa??

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kirpputorisuunnistus ja muuta mukavaa

Tämä päivä on ollut kummallinen sekoitus sekalaista puuhastelua, sunnuntailta tämä ei ole tuntunut vielä yhtään!
Aamusta auton nokka käännettiin kohti Keuruuta, jälleen Kuopuksen jääkiekkopelin merkeissä. Keuruulla sattui muuten olemaan juuri tänään Kirpputorisuunnistus! Hauska idea!


Yksityishenkilöt olivat ilmoittaneet järjestäjälle pitävänsä kirpputoripistettä ja jokainen kirppis oli merkitty paikkakunnan karttaan. Liitteenä oli myös lista, johon myyjät olivat kuvailleet heillä myynnissä olevia tuotteita.
Pelin alkua odotellessani käväisin parissa pisteessä, mutta sen syvemmin en ehtinyt suunnistukseen paneutua, kun jääkiekko jo odotti. Mutta kiva idea, täytyy ehdotella samanlaista myös kotipaikkakunnalle!

Pelin erätauoilla lämmittelin sormiani virkkaamalla Juhannusruusu-mattoa. Harmaasta pitävä ystäväni S saa piakkoin toisen harmaan maton lattiallensa. Tämä virkkaaminen on osoittautunut todella koukuttavaksi harrasteeksi. Matonkude tai tuubilanka sopivat materiaaliksi myös minulle, vaikka tavalliset puuvilla- ja villalangat pölisevät niin, etten pysty niitä virkkaamaan tai neulomaan.


Kotiin palattuamme alkuilta kului pyykkäämisen, siivoamisen ja järjestelyn merkeissä. Paikoilleen asettuivat myös aiemmin tällä viikolla kirpputorilta löytämäni kolmas matkalaukku,
sekä eilen Pieksämäen reissulta ostamani "tuliaiset", tuoksupussi ja verkkosydämet.Nyt sunnuntai alkaa tuntua sunnuntailta, uusi viikko jälleen alkamassa.
Aurinkoisen viikon toivossa, mukavaa sunnuntai-iltaa!lauantai 25. elokuuta 2012

Lauantaipäivä Pieksämäellä

Kuopuksen jääkiekkopeli vei meidät täksi päiväksi Pieksämäelle.
Ennen pelin alkua, joukkueen alkulämmittelyn ja peliin valmistautumisen ajan käytin kiertelemällä kaupungilla. Löysin puolivahingossa todella kauniin sisustusliikkeen, Vanilla Sky:n.
Sain ystävällisesti luvan ottaa kuvia liikkeestä ja vinkata tästä ihanasta puodista myös teille.Vanilla Sky -puodissa oli kokonainen oma huone Gantin ja Lexingtonin tuotteille!
En ole eläissäni nähnyt kerralla näin paljon kyseisten merkkien tuotteita. Uskomattoman kauniita.
Puodin nettisivut löytyvät täältä.
Muutamia pieniä ostoksiakin lähti mukaan, niistä sitten toisen kerran :)

Vanilla Sky:sta suuntasin jäähallille toppavaatteiden pukemiseen ja kannustusjoukkoihin mukaan.
Peli oli meille vierailijoille voitokas :)


perjantai 24. elokuuta 2012

Kannatti lähteä

..nimittäin tänään kirpputorille!
Odottelin työpäivän jälkeen Kuopusta sulkapallopelistään ja kulutin aikaa kaupungilla. Niinpä ajauduin kirpputoreille katsastamaan päivän tarjontaa ja kylläpä taas kannatti lähteä.
Löysin sisustuslehtien lisäksi hyväkuntoisia Riihimäen ja Karhulan keittiötölkkejä ja kaiken lisäksi suht huokeaan hintaan.
Kahdessa purkissa oli kannet mukana, kanneton lähtee ystävälleni, joka kerää niitä lyhdyiksi.
Purkit löysivät heti käyttötarkoituksensa..


..sekä paikan rivistä..

Riihimäen lasipurkkeja olen jo hamstrannut toistakymmentä. Suurimmassa osassa on ruoka-aineita; mysliä, muroja, sokeria, pastaa jne. Lisäksi niissä on kiva säilöä kynttilöitä
 

tai poltella niitä.
 


Myös herra Koiralla on oma Riihimäen lasitölkki eteisessä :)Eteiseen päätyi myös eräs päivän kirppislöytö, musta puukyltti.
Huippulöytö oli myös mahdottoman hyväkuntoinen vanha matkalaukku. Toivottavasti löydöt jatkuvat..guukkeloin ja etsin juuri Pieksämäen sisustuskauppoja ja kirpputoreja. Huomenna starttaamme Kuopuksen kanssa Pieksämäen suuntaan jääkiekkopeliin ja poikien alkuverryttelyn aikana ajattelin katsastaa paikkakunnan kiinnostavat paikat.
Myös toppatakki täytyy kaivaa esiin jäähallikauden alkamisen kunniaksi..
Hyvää yötä ja iloista mieltä viikonloppuunne!