maanantai 21. huhtikuuta 2014

Syväjäässä -arjen kuvahaaste 3/5


Eilinen upea auringonpaiste meni sivu suun, kun tuhrasin työjuttuja ja tänään aurinkoinen päivä kului jäähallin kylmyydessä. Kuopuksella oli jokakeväinen kartoituspäivä eli try-out -camp, jossa kaikki samanikäiset C-jääkiekkojuniorit maakunnastamme - sekä hieman yli maakuntarajojenkin- kävivät esittelemässä arvioitsijoille taitojaan. Ajattelin vain pikaisesti kyyditä pojan hallille, mutta koska ohjelmassa oli myös vanhemmille palavereita ja pelit näyttivät niin jännittäviltä, en malttanut lähteä kotiin siivoamaan vaan seurasin pelejä iltaan asti.
Pelien välissä kävin ulkona kurkkimassa kaunista auringonpaistetta ja lämmittelemässä kohmeista kroppaa. Lopulta illalla kotiin päästessämme olin jo niin syväjäässä, että ainut keino lämmitä oli nautiskella pitkät löylyt kynttilänvalossa. Saunan päälle uunituoretta pizzaa ja töllöstä Good wife.
Ihan hyvä maanantai-ilta  <3

Jos sinulle Niina ei ole vielä tätä haastetta heitetty, niin ota koppia :)

12 kommenttia:

 1. Kiitti, koppi otettu! Koitan laittaa toteutukseen ens viikolla! SAin tämän ennemmin jo muualtakin joten nyt ei enää voi olla tarttumatta haasteeseen ja kiva näitä on kyllä lukeakkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva :) Sori kun tuli tuplasti!
   Hyvää viikkoa!

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallinen kuva! Aika jännä päivä ollut sinulla, toivottavasti koitokset sujuivat hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sujuivat, Kuopus oli tyytyväinen tulokseen ja ensi kauden pelipaikkaansa :)

   Poista
 3. Tuttua :). Eräätkin päivät on tullu aamusta iltaan hallilla tässä vuosien varrella vietettyä ja vaikkei sitä siellä ollessa huomaakaan, niin usein kotiin tullessa on ollut tosiaan sellanen syväjäätynyt horkkakylmä olo, joka ei lähde muualla kuin löylyissä. Kyllä sauna vaan on hyvä keksintö :). Ja pizza ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin jouluissani, kun taas vuosien tauon jälkeen saan nauttia omasta saunasta <3 eikä pizzakaan pahaa ollut :-D

   Poista
 4. Mä niin tiedän tuon syväjääjutun;) try-out campit onkin ihan uusi tuttavuus!
  Mukavaa viikkoa sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tryout-tapahtumassa kartoitetaan maakunnan saman ikäisten junioreiden taitotaso ja sen mukaan määräytyy seuraavan kauden pelipaikka ja -taso. Kaupungissamme on monta kiekkoseuraa ja samanikäisiä junnuja pelaa monella eri tasolla ns. Suomi-sarjasta SM-tasolle, joten jos on taitoa ja intoa, voi tavoitella paikkaa enemmän kilpailullisessa joukkueessa jne.

   Poista
 5. Ysätäväni kirosi koko viime kevään sitä, että istui kaikki aurinkoiset päivän pojan peleissä jäähallilla. Onneksi siis meidän lapset ovat valikoineet tähän asti jalkapallon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahhaa! Onneksi Esikoinen vaihtoi muutama vuosi sitten amerikkalaisen jalkapalloon, niin pääsee nauttimaan jännittäviä hetkiä myös auringossa -tosin myös vesisateessa :-D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Sauna vaan on niin pop!! Ihanaa, kun pitkästä aikaa taas sen sain omaan kotiini :)

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.