tiistai 15. heinäkuuta 2014

Asuntomessukaupungissa osa 4: Onnelin ja Annelin taloja tarjolla

Asuntomessukaupunkiin tutustuminen jatkuu edelleen..sarjan muut osat löytyvät edellisistä postauksista!

Tunnetko Onnelin ja Annelin? Marjatta Kurenniemen suloiset lastenromaanihahmot, joista on myös tehty lasten elokuva? Muistatko kahden pienen tytön ihanan kodin Ruusukujalla Kissanmintun kaupungissa? Samanlainen talo löytyy leikkimökkikoossa Jyväskylän asuntomessuilta Kannustalojen pystyttämänä. Myös aivan kaupungin keskustan Kirkkopuistoon on pystytetty viisi samanlaista leikkimökkiä lasten leikkejä varten. Somat puumökit ovat auki päivittäin klo 10-17.

 

Nämä somat mökit suorastaan kutsuvat pieniä leikkijöitä luokseen. Harmittavasti mökeissä ei ole lainkaan kalusteita leikkejä edesauttamaan, mutta tämä lienee ymmärrettävää julkisella paikalla. Muutamissa mökeissä on kankailla ja matoilla saatu vähän väriä sisäpuolellekin.Tällainen unelmien leikkimökki laittaa kyllä sisustushyrrät liikkeelle..olisipa ihanaa sisustaa mökki pienille leikkijöille.. Jollekin se voi loppukesästä olla tosi tilanne; nämä mökit tulevat nimittäin myyntiin asuntomessujen päättyessä ja lisäksi yksi mökeistä on jopa palkintona Onnelin ja Annelin talo -kirjaa koskevassa tietokilpailussa! Kannustalojen omalla nettisivulla TÄÄLLÄ kerrotaan lisää tietokilpailusta ja mökkien myynnistä.
Oma suosikkini on tuo turkoosi..tai ehkäpä sittenkin tämä suloinen vaaleanpunainen!

Kätevää tässä mökkikylässä on myös se, että leikkimökkien viereen on pystytetty kesäksi CrossFit-treenialue. Treenikentällä vanhemmat voivat samalla tehdä treeniään, kun lapset leikkivät leikkimökeissä. Jos CrossFit on vielä sinulle tuntematon laji, on treenikentällä myös ilmaisia ohjattuja tutustumistunteja tarjolla. TÄÄLTÄ löydät asiasta lisää infoa.


Mitä luulet, viihtyisittekö te tässä kohteessa?


P.S bloggaaja esittelee kotikaupungistaan itsekkäästi omia suosikkikohteitaan. Tämä ei ole maksettu mainos eikä bloggaaja hyödy tästä aineellisesti tai taloudellisesti, vaan ainoa hyöty tulee ilosta jakaa omia kokemuksia eteenpäin sekä postauksen antamasta valokuvaus- ja kuvankäsittelyharjoittelusta :)

6 kommenttia:

 1. Onneli ja Anneli on niin mun lempparikirja ♥

  VastaaPoista
 2. Voi että, nuo mökit on kyllä niin suloisia! Aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloisia minustakin! Tuollaisesta saisi sisustettua ihanan mökin :)

   Poista
 3. Voi nyt hyvänen aika miten SÖPÖJÄ mökkejä!
  Aloin miettiä, että siinäpäs olisi meidän kanoille hienoja kesäasuntoja! :D

  VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.