lauantai 16. elokuuta 2014

ViikonloppuelämääArki on jälleen pyörähtänyt täydellä vauhdilla käyntiin työn ja koulun lyödessä tahtia tekemisille. Onneksi illat ovat vielä valoisia ja kauniita ja houkuttelevat työpäivän jälkeen ulkoilemaan. Ja kukapa jaksaisi ilman näitä pelastavia viikonloppuja, niin mahtavia!

Viime lauantaina saimme juhlistaa Esikoisemme valatilaisuutta. Alokasaika on ohi ja sotilasvalan myötä alokkaat ylennettiin lentosotamiehiksi. Tilaisuus oli sotilaallisen jäyhä, mutta samalla soittokuntineen, lippuineen ja juhla-asuineen myös juhlallinen. "Ollos huoleton, poikas valveil`on!" <3
Urheilukentällä vannotun sotilasvalan jälkeen lentosotamiehet suorittivat ryhdikkään ohimarssin paikkakunnan pääkadun halki. Hetkeä juhlisti myös Hornet-hävittäjä, joka teki ylilennon paraatin yllä. Marssin jälkeen nautiskeltiin lounaaksi armeijan soppatykistä mitä parhainta hernesoppaa ja ruisleipää läheisen koulun pihassa nurmikolla istuskellen. Koko piha oli täynnä varusmiehiä omaisineen. Valalounaan jälkeen lentosotamiehet kävivät vielä käskynjaossa joukkueenjohtajansa luona ja sitten alkoi parin päivän viikonloppuvapaa.
Ainutlaatuisia juttuja nuoren miehen elämässä!

Köökkiimme on saapunut uusi härveli..tehosekoitin, jolla päivittäin huristelemme erilaisia smoothieita. Monenlaisia makuyhdistelmiä on kokeiltu. Mansikkaa nyt ei voita mitään, mutta muutkin marja- ja hedelmäyhdistelmät ovat hyviä.
Kuopus testailee sekoittimella enimmäkseen erilaisia pirtelöitä. Eräänä päivänä minua odotti jääkaapissa herttainen yllätys, kun mansikka-valkosuklaapirtelöä keksimuruilla oli varattu myös äidille <3Tänä viikonloppuna olisi suunnitteilla Kuopuksen jääkiekkopeliä, pientä kuntoilua sekä koruhommia. Mitäs suunnitelmia sinä olet tehnyt?


12 kommenttia:

 1. Nam, ihania smoothieita ja onpa tosiaan herttainen yllätys äitiä odottamassa! <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämeni aivan suli tämän löytäessäni <3
   Aurinkoista viikonlopun jatkoa sinne!

   Poista
 2. Apua, tippa linsissä äidillä varmasti! Mulla on tohon onneks pari vuotta aikaa valmistautua, mut onkohan sekään tarpeeksi. Nyt jo hirvittää ja tippa tulee linssiin pelkästä ajatuksesta!!!! Mihin tämä aika valuu?
  Smoothiet on jees, toi härveli on meilläkin kovassa käytössä ;) Ihana kuopus sinulla<3 Kumpa itsekin saisin moisen yllärin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, aika lähtee kirimään melkoista vauhtia, kun alakoululaiset pojat siirtyvät yläkouluun -mopot, rippikoulut, toisen asteen opinnot, täysi-ikäisyys, ajokortti, valmistujaiset tai lakkiaiset, opiskelemaan haku, armeija... Ei perässä meinaa pysyä ja vähän väliä on vaiheita, joissa äiteellä tippa linssissä ja sydän pakahtua ylpeydestä <3

   Poista
 3. Tärkeitä hetkiä elämässä <3 ja tuo uusi härveli, olen myös itse suunnitellut sellaisen ostamista. Tosin täällä ei tykätä edes kaupan pirtelöistä, joten epäilen, että jäisi käyttämättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla koneella saa juuri omanmakuisia juomia tehtyä, ehkäpä sinullekin löytyisi joku mielimaku? :)

   Poista
 4. No huh, onneksi oma pikkumieheni tuhisee vielä kainalossa:) Esikoisen aloittaessa koulu-uraansa olin jo ihan itku silmässä, että tästä se äiti-lapsi sidos sitten lähteää löystymään ja niinköhän neitiä enää kotona näkee. Vaan kyllähän se koululainenkin vielä yöllä viereen kömpii <3 Ikimuistoisia hetkiä sinne ja herkullista sekoittimella surauttelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KiitosMaria, päivittäin tulee surauteltua :)
   Lasten kasvaminen omilleen on valtavan hienoa katsottavaa - mutta samalla niin liikuttavaa <3 mukavaa viikonjatkoa!!

   Poista
 5. Eipä siihen kauan mene (3 vuotta?) että meilläkin esikoinen on armeijassa. Tää on ihan kamalaa kun lapset kasvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat upeita hetkiä! Lapset kasvavat..ja me vaan nuorrutaan? ;)

   Poista
  2. No niinpä :D Noita hetkiä tulee lasten kasvaessa aina vaan lisää. Elämän etapit, konfirmaatio, peruskoulun päättäminen, armeija... Niissä on vähän ristiriitainen fiilis, toisaalta iloinen ja ylpeä, toisaalta tosi haikea. Just eilen tyttö toi koulusta Jäähyväiset-laulun nuotit ja muistelin kun keväällä se laulettiin yseille kevätjuhlassa. Siinä kohtaa mulla hanat aukes vaikka olin niin päättänyt etten yhtään itke ;)

   Poista
  3. No se biisi saa kyllä kenet vaan kyynelehtimään :)
   Siitä alkaen kun lapsi menee yläkouluun alkaa oikein merkkipaalujen sikermä! Ihania hetkiä <3

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.