maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tähtivalojen tuiketta

Parvekkeellamme on ollut yksi juttu, joka on alusta alkaen ärsyttänyt olemassaolollaan ja erityisesti sijainnillaan - tuuletuskoukku. Siis tämä, mihin voit ripustaa vaatteita ja takkeja tuulettumaan..On toki käytännöllistä, että se on kiinnitetty parhaalle paikalle keskelle lautaseinää, mutta jos sitä ei aio käyttää, niin silloin se on turha ja ruma katseenvangitsija. Sijainti seinän vieressä olisi ollut hyväksyttävä, mutta näin näkyvällä paikalla ei. Irrotin mokoman rumiluksen ja laitoin tilalle kirpputorilta löytyneen hyllyn. Tarkkasilmäinen voi erottaa myös tähtivalot, jotka naputtelin parvekekaiteen alle ja sohvan ylle.


Iltojen pimetessä tähtivalojen tuikkeessa on mukava juoda iltateet :)


keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ruusunpunaista


Häivähdys vaaleanpunaista ruusunnuppua ja hentoa liilaa tässä avainkorussa. Ruusukvartsia, vuorikristallia, makeanvedenhelmiä ja viistehiottuja rondelleja. Pitkän tauon jälkeen koruhommat maistuivat vihdoinkin.
Koko talvena ja keväänä ei ole mikään oikein innostanut -ei koruhommat eikä tuunailutkaan, virkkaushommista tai kuntoilusta puhumattakaan. Melkoinen väsymys on vallinnut syksystä asti ja täytyy toivoa, että vihdoinkin alkaisi kaikki hommat rullaamaan.. Onko samanlaiset fiilikset teille tuttuja?

Ihanaa loppuviikkoa, pian se viikonloppu taas koittaa <3

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannusjumppaa ja vaihtelunhalua

Sateinen ja viileä juhannus sai pysyttelemään paljon sisätiloissa. Sisätiloissa pyörimisellä taas on usein vaikutus herättää tyytymättömyyttä kodin sisustukseen ja kaipausta jonkinlaiseen vaihteluun. Vaihtelua olenkin jo huonekalujen järjestykseen kaivannut, mutta neliömallisten kappaleiden asettelu pyöreisiin lokeroihin on hieman hankalaa - mielestäni meillä on ihan väärän mallisia kalusteita tiloihin verrattuna :o

Sunnuntaihin asti sain vaihtelunhalua pidäteltyä ja sitten piti tarttua sohvankulmaan ja kaapinkylkeen ja jumpata huonekaluja uuteen asentoon. Yhdestä liikahduksesta alkoikin sitten lumipalloilmiö ja paikkaa vaihtoivat huonekalut niin olkkarissa, eteisessä kuin makuuhuoneessakin. Ehkä tästä riittää vaihtelua nyt joksikin aikaa.


Tänä iltana sain vieraaksi pari ihanaa ystävää, jotka ovat minulle kuin siskoja <3 Nautimme hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta. Vielä huomisen nautiskelen vapaapäivästä ja tartun pitkän tauon jälkeen korupihteihin.

Iloista alkanutta viikkoa teille!

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ohhoh!

Melkoinen alkukesä!
Juuri eilen harmittelin, kun elämä on ollut täynnä touhua, ettei ole ehtinyt paljon parvekkeellakaan istua ja hoitaa uusia yrttejä...
... niin sitten aamulla herätessä lunta ja räntää paiskoi maahan ja joka-aamuinen siitepölyjen pyyhkimiskierros parvekkeella vaihtuikin lumenpuisteluksi..Hyh! Toivottavasti edes juhannuksena HIEMAN lämpenisi..
Koittakaas tarjeta!!

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Juhlan jälkeen

Hyvää sunnuntaita!
Meillä tuoksuvat ruusut. Keltaiset, valkoiset, vaaleanpunaiset ja tummanpunaiset. Koristereunoilla ja luonnollisina. Pitkiä ja lyhyempiä. Ihania kaikki! Muutaman jätin tuoksumaan maljakoihin, mutta Esikoisen pyynnöstä laitoin muut tänä aamuna kuivumaan muistoksi.

Eilinen juhlapäivämme sujui kaikin puolin hienosti; pöydän antimet tuntuivat maistuvan ja tekevän kauppansa, lähes kaikki kutsutut vieraat saapuivat juhlimaan, sadepilvet malttoivat kiertää kauempaa ja välillä jopa auringonpaisteesta saatiin nauttia. Ja mikä tärkeintä, juhlan sankari oli tyytyväinen omiin suorituksiinsa ja arvosanoihinsa sekä koki juhlansa todella onnistuneiksi. Se oli juhlan järjestäjänä äidille paras kiitos <3

Juhlavalmistelut kokivat pientä haastetta matkan varrella, kun helatorstaina herra Koira yllättäen sairastui pahasti ja joutui eläinklinikalle hoitotoimenpiteisiin. Kovat tulehduskipulääkkeet, antibiootit ja suojakauluri tuomisinamme pääsimme onneksi parin tunnin päästä kotiin. Lääketokkurainen tötteröpää kaipasi huomiota, haavanhoitoa ja kannustajaa, ja tuntui lähes mahdottomalta viimeistellä siivouksia ja leipomuksia.
Onneksi kaikki kuitenkin kääntyi parhain päin ja koti valmistui juhlakuntoon ennen H-hetkeä. Juhlapäivänä herra Koira pääsikin ystäväni kotiin lepäämään juhlien ajaksi ja alkaa pikkuhiljaa toipumaan.

Lämpimät onnittelut kaikille ylioppilaille, ammattiin valmistuneille sekä peruskoulunsa päättäneille!