sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kaaoksen kesytystä

Hehhei! Täällä ollaan, uudessa kodissa ja vihdoinkin takaisin linjoilla.
Viime viikkojen asuminen kaaoksen keskellä laatikoiden ja jätesäkkien kämppäkaverina alkaa vihdoinkin olla takana. Päivät muuton jälkeen ovat olleet melkoista kaaoksen kesytystä, laatikoiden ja säkkien purkamista ja tavaroiden paikoilleen laittelua.


Kokonaan valmista ei ole vieläkään, vaikka lähes kaikki tavarat ovat jo löytäneet oman kolosensa. Laitoin paljon suurikokoisia huonekalujani kiertoon ennen muuttoa ja nyt pitäisi löytää mieluisia ja pieneen kotiin sopivankokoisia tilalle. Ainakin hankintalistalla ovat nojatuolit tai sohva. Asiaa täytyy kuitenkin kypsytellä ja vaihtoehtoja punnita, sillä en ole lainkaan varma millaisia istuimia kaipaan.

Arjen sujumiseksi vielä keskeneräisessä kodissa haluan aina ensin kuntoon keittiön ja kylppärin. Keittiö asettui uomiinsa ensin. Eilen tein hankintoja ja viimeistelin kylpyhuonetta. Kylpyhuone onkin tässä kodissa yksi parhaimmista asioista. Tykkään uusista pinnoista; valkoisista isoista seinälaatoista ja harmaista lattialaatoista. Lattialämmitys tuntuu suloiselta jalkapohjien alla.


Vaikka viikonloppu kului kaikenlaisten hyllyjen, koukkujen asentelun ja ruuvailun merkeissä, vielä on monenlaista puuhaa edessä, jotta koti tulee "valmiiksi". Vaikka ei kai se koskaan tulekaan... :)

Iloista ja keväistä uutta viikkoa, lämmintä on kuulemma tulossa <3


16 kommenttia:

 1. Voih, tunnen niin tuskasi :D. Mutta onneksi lopulta koti ja siisteys palkitsee. Muista sitten kaiken päätteeksi istahtaa sille uudelle sohvalle viinilasin ja suklaalevyn kanssa. Olet sen ansainnut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan tehdä sen, kunhan keksin millaisen sohvan tupaan hankin :D

   Poista
 2. Tsemppiä kodin järjestelyyn ja lämpimästi onnea uuteen kotiin! <3
  Meilläkin on tässä kodissa lattialämmitys molemmissa vessoissa ja kylppärissä, joten luksukselta se tuntuu. :)
  Ja vielä ehdin toivottamaan hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia, kyllä kelpaa suihkuun hiippailla, kun varpaiden alla on lämmin lattia! Ihanaa naisten päivää ♡

   Poista
 3. Tsemppiä muuttopuuhiin! <3 Kyllä ne tavarat onneksi pian löytävät paikkansa, vaikka sitä kaaosvaihetta ei oikein kestäisikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestäisi ei, aika kammottavaa ja pölyävää :(
   Onneksi jo valoa näkyvissä!

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin ja jaksamista loppu-urakkaan!

  VastaaPoista
 5. Oi että, onnea uuteen kotiin<3 Ja tsemppiä tavaroiden järjestelyyn! Inhottavin vaihe (=tavaroiden karsiminen, pakkaaminen ja muutto) ovat jo onneksi taaksejäänyttä elämää:)!!! Olet voiton puolella jo aivan ehdottomasti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, pahin vaihe on jo ohi, mutta nyt pitäisi löytää loppukiri ja intoa viimeistelyyn. Kiitos Viivi ♡

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.