lauantai 14. maaliskuuta 2015

Tupaantulijaislahja

Tupaantulijaislahja uuteen kotiin. Minulta minulle. Annon talokello puuvärisenä. Like it!Uuden kodin laittaminen seisoo edelleen. Tänään sain sentään tilattua kotiimme uuden sohvan. Vanhat sohvani olivat auttamattomasti tähän pieneen kotiin liian muhkeat, joten ne lähtivät jo ennen muuttoa uusiin koteihin. Pähkäilin uuden sohvan valintaa pitkään ja punnitsin eri vaihtoehtoja - sohva vai nojatuoleja, isompi vai pienempi, minkä värinen - eikä mikään oikein meinannut tuntua hyvältä ratkaisulta. Liian iso, pehmeä, kallis, ruma, epäkäytännöllinen.. Täytyy toivoa, että olen tyytyväinen valintaani sohvan saapuessa.
En tiedä ryhtyikö sohvakauppa kasvattamaan sohvaani varten uutta puuta tai puuvillaa vai miten pienistä murusista se kootaan, sillä toimitus menee vasta huhtikuun puolelle :o Noh, ainakaan tässä ei pääse sohvaperunaksi heittäytymään, kun ei ole missä löhöillä. Pakolliset TV:n katselut pitää jököttää rottinkituolissa tai jumppailla suosiolla lattianrajassa.

Vaikka kodinlaitto tökkiikin, tokihan oman tuparilahjansa voi jo hankkia. Ja oikeastaan oli pakkokin, kun pudotin vanhan kellomme siivotessani lattialle ja se sai vähän osumaa. Olin jo löytänytkin jostain blogista kuvan ihanasta pöytäkellosta jokunen viikko sitten. Kyseessä oli Annon talomallinen kello. Kodin1:sestämme ei tätä kelloa kuitenkaan valikoimista löytynyt, joten liike tilasi kellon minulle keskusvarastolta. Olin valmis ottamaan vastaan joko mustan tai puunvärisen kellon, kun myyjä ei koneelta nähnyt kumpaa olisi tarjolla. Toimitus sujui parissa päivässä ja tekstiviesti toissapäivänä kertoi puunvärisen kellon saapuneen liikkeseen. Ei paha :)

Pirteitä ja aurinkoisia päiviä on saatu nautiskella, huomenna olisi suunnitelmissa ryhtyä parvekkeen siivoiluun ja laittoon. Reipasta viikonlopun jatkoa myös kaikille teille!


16 kommenttia:

 1. No johan on typerä toimitusaika! Onneksi se jossain kuitenkin toimii, ihana kello <3
  Onnea uuteen kotiin! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Ihan mälsää odotella :(
   Mutta kellosta tuli iloa nopeasti!
   Kiitos ihana <3

   Poista
 2. Tuparilahja on ihan täydellinen! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Uuden kodin laittaminen ottaa aikansa, varsinkin jos joutuu pistämään kalustuksenkin uusiksi (kokemusta on!!). Kärsivällisyyttä siis toivottelen sinne suuntaan, hiljaa hyvä tulee!
  Kivan tuparilahjan ostit, onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡
   Muistankin myös sun muuton. Pikkuhiljaa tehdyt hankinnat ovat järkeviä ja harkittuja, samaan siis pyrin :)

   Poista
 4. Kiva pikkuinen kello! Muista sitten näyttää lopputulos, minkälainen kodista tuli ;)

  VastaaPoista
 5. uutena blogi lukija tykkään tuosta kellosta ja muutenkin sinun oteesta ;) rentoa meinnkiä ..haluan kans hähdä uuden kotisi sitten kun olet saanut laittettua ,,mekin muutimmme pienempään noin 2vuotta sitten ja kaikiki meni huonekalut pienemäksi ja kiva on ollut sisustaa uudeleen ,pikkuhiljaa hyvä tuleee ,,aurinkoisin terveisin mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mummo, mukavaa kuulla sinusta ♡
   Pieneen kotiin muuttaminen on oikeastaan taitolaji.. ja muuttaminen jo itsessään pieni uudestisyntyminen, joten täällä jatketaan tämän aiheen parissa :)
   Aurinkoista sunnuntaita!

   Poista
  2. täyttyy komentoida tuo sanaa taitolaji ,,,sitä se on omakotitalosta .pienempään asumismuotoon .se on jo taitolaji..mistäs luovut ja mitä ota mukaan uuteen kotiin ...mutta niin se vaan sujuu kun antaa ajan kulua ja eikä hötkyile ... tv mummo

   Poista
 6. Mainio kello<3
  Hiljaa hyvä tulee...ja toivottavasti aika kuluu nopsaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila♡
   Sulta tulee aina niin viisaita sanoja! :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Itselle sitä kummasti osaa oataa mieluisimmat lahjat :)

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.