lauantai 17. tammikuuta 2015

Viikonloppubloggaajan uuden vuoden varusteet

Iloista lauantaita!
Tämä bloggaaja on vajonnut loman jälkeisissä kiireissään tällaiseksi pelkäksi viikonloppubloggaajaksi. Surkeaa :( Arki on muka niin kiireistä. Tiedä sitä, mutta viikonloppuihin tulee panostettua kaikkea mukavaa, jota ei viikolla ehdi tehdä. Hieman samanlaisia tuskasteluja olen huomannut lukuisissa blogeissa.

Uuden vuoden kunniaksi hankin uuden talvitakin. Takin värin kanssa sinuiksi pääseminen vei hetken, sillä vannoutuneena mustien takkien käyttäjänä tuo vaalea maitokahvin väri melkeinpä häikäisi silmiä kaikessa kirkuvassa värikkyydessään. Mutta koska takki on ihan kiva mustien housujen kanssa, olin lopulta tyytyväinen ettei takkia ollut minun koossani mustana.
Uuden värinen takki vaati tietysti uuden värisen heijastinkorun!Tämän aamun lenkin perusteella ei olisi yhtään pahitteeksi hankkia myös uudet lenkkeilykengät. Sellaiset piikkikengät liukkaille kävelyteille... Lähdemmekin taas herra Koiran kanssa liukastelemaan - pysykäähän tekin pystyssä, moi!

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Joulu 2015

Inspiroituminen ensi jouluun on aloitettu :)
Joululoman päätteeksi kävin läpi kaikki helmivarastoni ja tein löytöjä. Olin nimittäin unohtanut hankkineeni jo hyvissä ajoin monia sellaisia helmitarvikkeita, joita oli tarkoitus käyttää täksi jouluksi koristeisiin ja lahjoihin. Ja kun ne löytyivät hirvittävässä helmihässäkässäni, ajattelin samantien aloittaa valmistautumisen ensi jouluun! Kummasti sitä taas jouluttaa, vaikka välillä jo joulujutut tuntuivat pursuavan korvistakin.


 

Kaiken jouluaskartelun keskellä kokeilin myös cappucino-kakkua. Nam! Cappucino-kakku leivotaan tiikerikakun ohjeella, mutta kaakaojauhe korvataan cappucino-jauheella. Olipa muuten hyvää! :P


Suloisia sunnuntai-iltapäivähetkiä teille, minä tartun paistinpannuun ja rupean miettimään jotain ruuaksi kelpaavaa. Moikka!


sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Puun huumaa

Vaalea puu on kaunista. Pientavaroissa, kalusteissa, kehyksissä.
Vaaleat puuhelmetkin ovat hurmaavia. Halusin kokeilla niitä avainkoruun ja koska tiedän myös Viivin niistä tykkäävän, vein prototyypin hänelle tuliaiksiksi perjantain vierailullamme. Täytyypä tehdä samainen puukoru itsellekin ja vielä kehitellä yhtä lisäideaa.Puuhelmet ovat keveytensä vuoksi avainkoruissa oma ihastukseni!

lauantai 3. tammikuuta 2015

Kylässä kylästä kylään

Kyläluuta kierroksella! Eilinen iltapäivä ja ilta sujuivat mukavasti ystävien luona kyläillen ympäri kylää... kuka sitä nyt lomaperjantaina jaksaa kotona istua :)

Ensin vierailimme ystäväni kanssa Viivin kodissa eli täällä.
Tiedätkö tunteen, kun astuu johonkin todella kauniiseen ja mielenkiintoiseen paikkaan? Kun silmät meinaavat nyrjähtää yrittäessään rekisteröidä nopeasti eri puolilta kaiken mielenkiintoisen katsottavan. Eikä malta istua alas kun tekee mieli vain kierrellä katsellen ympäriinsä. Mitään järjellistä lausettakaan on hetkeen turha muodostaa, kun suusta pääsee vain ihastuneita huokauksia. Oih, ihana! Kaunis tuokin!
No jos tiedät tunteen, niin juuri sellaisen koimme astuessamme Viivin maailmaan <3

Valitettavasti en ole lainkaan niin taitava kuvaaja kuin Viivi eikä kameranikaan pärjää vertailussa hänen varusteihinsa, joten hämärään aikaan kuvatut kuvani hänen vaaleasta kodistaan eivät ole lähellekään niin kauniita ja valoisia kuin hänen omansa. Mutta jos et vielä ole Valkoista Soihtua käynyt ihailemassa, niin kipikapi alkuperäiselle lähteelle ihastelemaan kaunista kotia kunnon kuvilla :)Kiitos Viivi, olipa ihastuttavaa vierailla kodissasi <3


Illalla pääsin vielä iltaglögille ystäväni kotiin, jossa on remonttimyrsky hyrrännyt koko syksyn. Vielä viimeistelyjä olisi tiedossa, mutta kuulemma homma laajenee senkin jälkeen! Remppa-Riitta ei malta lopettaa vaan jatkaa seuraavien pintojen kimppuun. Huh, rispektii!
Tälläkin hetkellä koti näytti jo niin houkuttelevalta, etten malta odottaa, että pääsemme lopullisia "rempan jälkeisiä tupaantuliaisia juhlimaan". Ehkäpä sitten saan luvan kurkkia kameran läpi tässä uudistuneessa kodissa..

Tämän postauksen tekeminen kesti aivan ikuisuuden..seurasin samalla netissä Jääkiekkoliiton tulospalvelusivulta Kuopuksen joukkueen peliä Kangasalan jäähallissa. Peli oli mahdottoman jännä ja molemmat joukkueet kirivät vuorotellen maalin johtoon ja taas tasoihin. Huh, nyt jännitys vihdoin päättyi Kuopuksen joukkueen voittoon ja voittomaalikin merkittiin Kuopuksen nimiin. Illalla kotiutunee tyytyväinen ja iloinen pelimies :)

Me lähdemme lumiselle lenkille herra Koiran kanssa, mukavaa lauantaita teille!